SOORTEN STOELEN.BE

zetels overtrekken

home > designstoelen > zetels overtrekken

Zetels overtrekken wordt meestal gedaan als de bekleding vuil geworden is of als men eens iets nieuws wil. Zo kun je een bepaalde sfeer scheppen en een bepaalde stijl toepassen. Ook kan je je zetels laten overtrekken als je kinderen hebt anders kunnen die je nieuwe zetels vuilmaken. In interieurzaken zal men je wel weten te vertellen welke je best koopt en welke er bij je interieur zullen horen.

De meeste mensen laten eerst hun zetels overtrekken en daarna pas in functie van die zetelsovertrekken zullen ze de bijpassende gordijnen kiezen en ook hun antieke salontafel. Het moet immers harmonie uitstralen. Effen stoffen worden tegenwoordig gecombineerd met kussens in een stipjes-, streepjes- of bloemetjesmotief.

Er bestaan speciaal zaken die je zetels kunnen overtrekken aan een aantrekkelijke prijs, voor de soort stof die je wil laten bekleden moet je nog eens apart betalen. Leer kost al heel wat. Mensen worden bijna letterlijk afgezet als ze leer kopen om hun zetels mee over te trekken.

Dit kan zeer mooi staan in je woonkamer. Maar de meeste mensen realiseren zich niet dat ze beter af zijn een nieuwe zetel te kopen dan een oude zetel te bekleden. Dit is soms waardeloos maar de meesten zien dat niet in. Alleen als je zetel van je grootvader is dat je er dan misschien aan denkt om ze te bewaren en dus de zetel over te trekken. Denk dus toch maar 2 keer na vooraleer je beslist om een zetel over te trekken.

" Overzicht van alle soorten stoelen! "
Contact
Vragen, Tips, Ideën:
info [at] soortenstoelen.be