SOORTEN STOELEN.BE

stokke bureaustoelen

home > bureaustoel > stokke bureaustoelen

Stokke bureaustoelen zijn bureaustoelen die gebruikt worden als mensen rugklachten hebben. Deze is uiterst goed voor je rug en biedt de correcte zithouding voor ieder van ons. Hun oorsprong is Noorwegen. Ze worden zeer gemakkelijk herkend door 3 kenmerken: moderne vorm, beweeglijk en gemaakt van beukenhout. De Stokke stoel is ontworpen door Peter Opsvik. Ze nemen alle vormen en soorten aan. De meeste mensen beweren dat dit effectief de beste stoelen zijn om op te zitten.

Deze bureaustoelen worden aangeraden door therapeuten,deskundigen en artsen. Ze is zeer goed voor je volledige lichaam. Een van de redenen is dat de hoek tussen je benen en wervelkolom groter is dan 90 graden. Het lijkt erop dat je ervan gaat glijden. Zo wordt je gewicht verdeeld. Ook door de schommelsledes blijf je de hele dag in beweging. Daarom dat ook de mensen die het aanraden ook deze bureaustoelen in gebruik nemen zoals artsen,deskundigen, therapeuten. Het zijn vooral deze laatste die er zeer veel nadruk op leggen.

Deze stoelen zitten comfortabel en worden niet alleen op het werk gestimuleerd. Ook thuis doen ze hun dienst,vooral na een drukke werkdag. Er worden ook speciaal Stokke voetbankjes ontworpen om zo nog meer te kunnen ontspannen. Wel moet er rekening gehouden worden met de prijs. Deze stoelen zijn nogal duur maar zeer goed voor je gezondheid. De duurzaamheid ervan moet je niet in vraag stellen. Het zijn kwaliteitsvolle stoelen. Sommige kantoren hebben uitsluitend Stokke bureaustoelen, maar lang niet allemaal.

" Overzicht van alle soorten stoelen! "
Contact
Vragen, Tips, Ideën:
info [at] soortenstoelen.be